Prosjekter

Grenseveien 97

Solgt

Velholdt eiendom med luftige kontorer ved Fyrstikktorget- Helsfyrs beste beliggenhet. Grensesvingen 9 er et effektivt og moderne kontorbygg med betjent og nyoppusset resepsjon og nyoppusset kantine i toppetasjen med vid utsikt over Oslo. Kantinen bestyrer også møteromsavdeling for bygget.

Bygget har gjennomgående store vinduer som gir naturlige opplyste kontorlokaler. Opp i etasjene er det fantastisk panoramautsikt over Oslo sentrum. I de øverste etasjene er det flott utsikt over Oslofjorden.

Eiendommen har en perfekt beliggenhet langs E6 og kollektivknutepunktet på Helsfyr og passeres daglig av over 69 000 kjøretøyer. Leietakere i bygget har felles resepsjon, kantine med tilstøtende felles møterom, heiser med direkte adkomst fra parkeringskjeller. Det er videre god innvendig og utvendig parkeringsdekning både for leietakere og gjester.

Fyrstikktorget tilbyr et bredt omfang av fellesfasiliteter. Hundrevis av ansatte har sitt daglige virke på Helsfyr. Dette skaper et godt forretningsgrunnlag for alle butikkene og servicetjenestene på Fyrstikktorget. Her finner du blant annet bakeri, apotek, frisør, legekontor, blomsterhandel, renseri, postkontor, sykkelbutikk med verksted, REMA 1000, Telehuset, en sushibar samt vertshuset Karoline.

Vi opplever at våre leietakere setter stor pris på å ha et rikt og allsidig servicetilbud rett utenfor kontordøren.

Adkomst:
Grensesvingen 9 ligger godt synlig langs E6 og har umiddelbar tilgjengelighet med bil via E6, buss, eller med T-bane. Det er både T-bane- og busstasjon rett på nedsiden av bygget, blant annet linje 21 (Aker Brygge), 28 (Fornebu), 37 (Nydalen), 66 (Grorud), 76 (Hauketo) samt en rekke regionale busser. Du kan også ta bussen til Bryn og hoppe over på NSBs toglinjer. Med T-banen kan du ta linjene 1, 2, 3, 4, 5 og 6 til og fra byen, og det tar ikke mange minuttene før du er på Oslo S. Man kan også ta taxi fra Helsfyr Taxistasjon.

 • Adresse/Sted:

  Grenseveien 97, 0663 Helsfyr

 • Ledig areal:

  2000

 • Selskap:

  Auris Forvaltning AS

 • Parkering:

  Ja